Toon navigatie
Over mij

Even voorstellen…

Mijn naam is Monique Busscher, ik ben in 1965 geboren in Haaksbergen. Ik woon al sinds 1986 in het dorp Beckum, samen met mijn man Tonny en onze drie opgroeiende tieners. Na een werkzame periode van 21 jaar bij een regionaal dagblad heb ik, wat mijn werk betreft, in 2010 het roer omgegooid.

Ik heb de opleiding Branche Pedicure bij het IMKO College in Hengelo gevolgd en het diploma in de zomer van 2011 in ontvangst genomen.

Sinds 2011 is mijn “Studio Monique” een feit en werk ik in mijn eigen professionele en gezellige Studio.

Als gediplomeerd branche-pedicure ben ik aangesloten bij de branche organisatie Provoet.

Provoet staat voor kwaliteit en goed geschoolde pedicures.

Mijn Studio is voor iedereen goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid. De Studio is gelegen achter in de tuin op de begane grond. Dit zorgt voor privacy en rust tijdens de behandelingen. Ook is er een toilet aanwezig.

Ik werk volgens de laatste branchenormen. Dat houdt in dat ik met een pedicuremotor werk met spraytechniek die zorgt voor een optimale, pijnloze en hygiënische behandeling. Na de behandeling worden mesjes weggegooid en instrumenten en frezen grondig gereinigd en gedesinfecteerd. Zo is kruisbesmetting niet mogelijk. Handdoeken worden bij elke klant fris gepakt.

De behandelstoel is in elke stand te positioneren dat zorgt voor een comfortabele zithouding.

Laat je overtuigen, ik behandel graag je voeten terwijl je geniet van een kopje koffie of thee.

Je bent van harte welkom,
Monique Busscher