Toon navigatie
Over mij

Even voorstellen…

Mijn naam is Monique Busscher, ik ben in 1965 geboren in Haaksbergen. Ik woon al sinds 1986 in het dorp Beckum, samen met mijn man Tonny en onze drie opgroeiende tieners. Na een werkzame periode van 21 jaar bij een regionaal dagblad heb ik, wat mijn werk betreft, in 2010 het roer omgegooid.

Ik heb de opleiding Branche Pedicure bij het IMKO College in Hengelo gevolgd en het diploma in de zomer van 2011 in ontvangst genomen.

Als gediplomeerd branche-pedicure ben ik aangesloten bij de branche organisatie Provoet.  Provoet staat voor kwaliteit en goed geschoolde pedicures.

Sinds 2011 is mijn “Studio Monique” een feit en werk ik in mijn eigen professionele en gezellige Studio.  Vanaf mei 2023 werk ik vanaf ons nieuwe adres in het buitengebied van Beckum/Haaksbergen aan de Ensinkweg 2a.

Mijn Studio is voor iedereen goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid. De Studio is gelegen op de begane grond. Dit zorgt voor privacy en rust tijdens de behandelingen. Ook is er een toilet aanwezig.

Als pedicure werk ik volgens de laatste branchenormen. Dat houdt in dat ik met een pedicuremotor werk met spraytechniek die zorgt voor een optimale, pijnloze en hygiënische behandeling. Na de behandeling worden mesjes weggegooid en instrumenten en frezen grondig gereinigd en gedesinfecteerd. Zo is kruisbesmetting niet mogelijk. Handdoeken worden bij elke klant fris gepakt.

De behandelstoel is in elke stand te positioneren dat zorgt voor een comfortabele zithouding.

Mocht het nodig zijn weet ik wanneer de cliënt doorgestuurd moet worden naar een (behandelend) arts of podotherapeut.

Laat je overtuigen, terwijl je ondertussen geniet van een prettige behandeling.

Je bent van harte welkom,
Monique Busscher